Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ons duurzame speelgoed

Tips en trucs bij het geven van een zakmes

Tips en trucs bij het geven van een zakmes Menig kind zal een moment in zijn jeugd hebben dat het hem of haar heel erg gaaf lijkt om een mes te hebben. Om zelf mee in houtjes te kunnen kerven bijvoorbeeld, of om twijgjes te kunnen zagen voor een vuurtje. Nu de meivakantie eraan komt en veel mensen de kampeerspullen weer van zolder trekken, komt dat moment er misschien al wel heel gauw aan. Buiten de natuur verkennen vinden veel kinderen namelijk een echt feestje, en kamperen wordt pas echt “survivallen” wanneer je je eigen stukje hout mag bewerken. Is dat veilig, kinderen een mes cadeau geven?

Eenvoudige manieren om het voorjaar te vieren

Eenvoudige manieren om het voorjaar te vieren Het mag zich dan nog niet elke dag evenveel laten zien, maar het voorjaar is toch echt begonnen. De dagen worden langer, (hopelijk) droger en warmer en de natuur begint weer volop haar werk te doen. Moeder natuur is wat ons betreft altijd een prachtige en zeer educatieve inspiratiebron. Er valt zoveel te doen en te leren! De lente is het uitgelezen seizoen - vol leven en verandering - om samen in de buitenlucht op onderzoek te gaan! En het fijne is: dat kan al heel dicht bij huis! Je hoeft er dus geen lange vergaande excursie van te maken: van het voorjaar genieten kan overal! We zetten wat fijne activiteiten voor je op een rijtje.

De wereld van OpzijnPlek

De wereld van OpzijnPlek OpzijnPlek staat voor meer dan alleen een webwinkel met mooi speelgoed. Het staat voor een filosofie waarin het draait om het duurzaam opgroeien van een kind. ‘Laat een kind ontdekken en beleven’, is het motto dat we al jaren naar buiten brengen en dat elke dag nog steeds betekenis heeft. Een kind heeft honderd manieren om zich te uiten en om de wereld te ontdekken. Als er iemand is die dat een kind ontneemt, dan zijn wij het: de volwassenen.

Guur weer? Gezellige warme winterknutseldagen!

Guur weer? Gezellige warme winterknutseldagen! Brrr, daar staat koning winter alweer voor de deur. De koude dagen zijn nu echt begonnen! Natuurlijk is er buiten genoeg leuks te doen: schaatsen, een winterwandeling maken, gewoon lekker buiten spelen en met een beetje geluk kun je een sneeuwpop bouwen of zelfs ijsbellen blazen! Maar voor wie net is uitgegleden in de gladde prut, onverwachts een net iets te harde sneeuwbal in de nek heeft gehad of gewoon niet zo dol is op die koude dagen, is de winter het perfecte seizoen om het binnen lekker knus te maken.

worm