Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ons duurzame speelgoed

Dag van het Stoepkrijt

Dag van het Stoepkrijt Stoepkrijt, wie is er niet mee opgegroeid? Menig gezin heeft er standaard een emmertje van in de schuur staan. Stoepkrijt is bijzonder: het geeft kinderen de mogelijkheid om hun fantasie tot leven te laten komen op realistische schaal. Heel anders dan tekenen met potlood en papier. Omdat stoepkrijt zo’n geliefd stukje speelgoed is, heeft dit multifunctionele tekengerei zelfs een eigen dag gekregen. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid geven we je heel veel – nieuwe én nostalgische – ideeën om met stoepkrijt te spelen. Schroom niet om als papa, mama, juf of begeleider ook lekker aan te schuiven: stoepkrijt is voor iedereen!

Muziek maken, dat klinkt ons als muziek in de oren!

Muziek maken, dat klinkt ons als muziek in de oren! Muziek, wie houdt er niet van? Je hoeft niet lang om je heen te zoeken om te zien dat muziek mensen raakt en beweegt. Een zomers jazzbandje op straat wat een ouder echtpaar doet dansen, een wegdromende reiziger in de trein met een koptelefoon op, tot tranen geroerde mensen bij concerten en niet te vergeten: ook kinderen zijn er gek op. Wanneer je een vrolijk deuntje aan zet, doen vaak zelfs de allerkleinsten al een poging om met de voetjes van de vloer te gaan of mee te zingen. Het valt niet te ontkennen: muziek doet mensen goed.

Guur weer? Gezellige warme winterknutseldagen!

Guur weer? Gezellige warme winterknutseldagen! Brrr, daar staat koning winter alweer voor de deur. De koude dagen zijn nu echt begonnen! Natuurlijk is er buiten genoeg leuks te doen: schaatsen, een winterwandeling maken, gewoon lekker buiten spelen en met een beetje geluk kun je een sneeuwpop bouwen of zelfs ijsbellen blazen! Maar voor wie net is uitgegleden in de gladde prut, onverwachts een net iets te harde sneeuwbal in de nek heeft gehad of gewoon niet zo dol is op die koude dagen, is de winter het perfecte seizoen om het binnen lekker knus te maken.

Gooi wat in mijn laarsje, dank U Sinterklaasje!

Gooi wat in mijn laarsje, dank U Sinterklaasje! Nu Sinterklaasavond dichterbij komt, worden er ook steeds meer schoentjes gezet. Een traditie die de meesten mensen erg leuk vinden: prachtige tekeningen worden gemaakt om aan Sint mee te geven, snel wordt nog een winterpeen uit de koelkastlade getoverd voor het paard. Ook kinderen die niet (meer) in Sinterklaas geloven, blijven het vaak erg leuk vinden om af en toe wat lekkers of een klein cadeautje in de schoen te vinden.

Hoge blokkentorens en kleurrijke puzzels: lekker binnen spelen

Hoge blokkentorens en kleurrijke puzzels: lekker binnen spelen Buiten spelen kan het hele jaar door, of het nu zomer of winter is. Sommige kinderen trekken zich maar weinig aan van regen en wind en anderen zijn er zelfs dol op. Als het sneeuwt of gevroren heeft is het al helemaal pret! Maar niet alle kinderen gaan graag buiten spelen in de koude en donkere wintermaanden. Daarom ontkom je er dit seizoen haast niet aan: binnen spelen! Door in huis altijd een leuke puzzel of bouwpakket klaar te hebben staan, ben je altijd voorbereid op een middag binnenspeelplezier!

worm