Ontvang waardevolle tips over spelen, speelgoed en opgroeien met je kind. Blijf op de hoogte over nieuws in onze webwinkel en onze winkel in Noordwolde (Fr). Schrijf je in voor een avontuurlijke nieuwsbrief!

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Gooi wat in mijn laarsje, dank U Sinterklaasje!

17 Nov 2017
door Anouk Bosch

Op zoek naar het perfecte schoencadeautje? We hebben een aantal ontzettend leuke schoencadeautjes voor je op een rijtje gezet! Allen zijn klein van formaat, maar daarom niet minder bruikbaar, leuk of nuttig! Natuurlijk: elk kind is anders, maar je weet vast wel een aantal bezigheden te noemen waar je kind het allerliefste mee bezig is. Met dit overzicht vind je binnen een handomdraai een presentje waar je kind waarschijnlijk erg gelukkig van wordt!

Verhalen vertellen, wie houdt er niet van? Met behulp van Rory Story Cubes kan je je fantasie een handje helpen en zo met elkaar de mooiste verhalen bedenken! Zo leer je elkaar ook weer een stukje beter kennen. De dobbelstenen komen in verschillende thema’s, dus er is voor ieder wat wils. Voor mooie dierenverhalen kies je de Animalia cubes, voor griezelaars zijn er de spannende Fright dobbelstenen. Of wat dacht je van mystieke verhalen? De dobbelstenen laten zich goed combineren en zijn een perfect, klein schoencadeautje. Leuk voor erbij: een schattig vingerpopje om je verhalen nog kleurrijker mee te maken!

Voor kinderen die graag een dagboek bij houden of briefjes met geheime boodschappen schrijven, is de geheimcodestift een superspannend cadeau. De stift is samen verpakt met een speciaal lampje waarmee je je boodschap onthuld. Zo kunnen kleine broertjes en zusjes niet meer stiekem dagboekberichten en liefdesbriefjes lezen. Dit is ook erg leuk voor kinderen die graag detective, geheim agent of spoorzoeker spelen. Nog zo’n spannend cadeau voor jonge speurders: de vingerafdrukset. Onthul overal vingerafdrukken en ontdek wie er het laatste aan de snoeppot heeft gezeten!  

Heb je een zoon of dochter die het liefst hele dagen knutselt of tekent? Dan zijn er veel leuke dingen te bedenken waarmee je hem of haar erg blij maakt. Met een bolletje ecologische klei bijvoorbeeld, om een leuk fantasiedier van te kneden. Er zijn genoeg kleuren, dus de lievelingskleur zit er vast bij! Met een zakje Crayon Rocks kan je ook alle kanten op: grote vlakken snel inkleuren, kleuren mooi laten overlopen en zelfs een wit t-shirt kan je ermee bewerken! Of wat dacht je van een pocket set van Seccorell, de unieke kleurenstiftjes waarmee je de prachtigste schilderachtige werken maakt?

Kinderen die graag weten hoe de vork in de steel zit en hun omgeving graag onderzoeken en verkennen, maak je blij met een handig cadeautje. Voor wat oudere kinderen is een zakmes een ontzettend stoer en spannend cadeau. Ook altijd leuk: een loeppotje om beestjes in te kunnen begluren. Een sleutelhanger met een handige gadget eraan doet het altijd goed, bijvoorbeeld met een waterpas, of een kompas eraan bevestigd.

Voor ouders die liever geen cadeautjes in de schoen geven, zijn bovenstaande ideeën natuurlijk niet minder leuk voor pakjesavond zelf! Hetzelfde geldt voor ieder die heeft besloten Sinterklaas liever met Kerst te vieren, of gewoon op zoek is naar een leuk kleinigheidje voor een kind. Een klein, praktisch cadeautje kan met gemak net zo leuk gevonden worden als een enorm cadeau. Meer cadeau-inspiratie vind je onder de categorie Sinterklaas en Kerst op onze site!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter