Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ons duurzame speelgoed

Tips voor een speelse stranddag

Tips voor een speelse stranddag Plotseling is het zo ver: de zon schijnt, de wind voelt loom en zacht en de blauwe lucht strekt zich stralend voor je uit. De korte broeken komen uit de kast en de ijsjes zijn niet aan te slepen. Het perfecte moment om die door kinderen én volwassenen zo geliefde plek te bezoeken: het strand!

Eenvoudige manieren om het voorjaar te vieren

Eenvoudige manieren om het voorjaar te vieren Het mag zich dan nog niet elke dag evenveel laten zien, maar het voorjaar is toch echt begonnen. De dagen worden langer, (hopelijk) droger en warmer en de natuur begint weer volop haar werk te doen. Moeder natuur is wat ons betreft altijd een prachtige en zeer educatieve inspiratiebron. Er valt zoveel te doen en te leren! De lente is het uitgelezen seizoen - vol leven en verandering - om samen in de buitenlucht op onderzoek te gaan! En het fijne is: dat kan al heel dicht bij huis! Je hoeft er dus geen lange vergaande excursie van te maken: van het voorjaar genieten kan overal! We zetten wat fijne activiteiten voor je op een rijtje.

IJskoude dagen en lentekriebels

IJskoude dagen en lentekriebels Het was koud vorige week, maar wat was het heerlijk weer en wat was het gezellig!
Ik ging terug in de tijd en dacht weer aan al die jaren dat je bijna jaarlijks kon schaatsen. Geboren in Enkhuizen ben ik ook echt verwend als het om schaatsen gaat. Want we maakten prachtige ritten door de binnenstad en buiten de vesting. Een poldertocht naar Medemblik staat nog in mijn geheugen gegrift. Die verhalen kwamen boven toen ik vorige week een dagje met mijn dochter het ijs op kon. De ijsbaan (een ondergelopen veldje) van Warmond was even het decor van een oer-Hollands tafereel.

worm