Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ons duurzame speelgoed

Lekker aanmodderen op Modderdag

Lekker aanmodderen op Modderdag Wist je dat de Britse variant van Natuurmonumenten een lijst van 50 buitenactiviteiten maakte die je voor je 12e gedaan moet hebben? Moddertaartjes bakken, van een heuvel afrollen en iemand ingraven in het zand zijn er 3 van. Buiten spelen en lekker vies worden: het is cruciaal voor de ontwikkeling van het kind. Om die reden is 29 juni uitgeroepen tot Internationale Modderdag. Overal in binnen- en buitenland vind je te gekke activiteiten rondom modder. Maar je kan natuurlijk ook prima zelf thuis Modderdag vieren. We geven je vijf leuke tips!

Spelen met de zon: 5 zonnige doe het zelf experimenten voor kinderen

Spelen met de zon: 5 zonnige doe het zelf experimenten voor kinderen Het is buiten heerlijk weer en we hopen natuurlijk met z’n allen dat de komende maanden gevuld zullen blijven met zoveel zonneschijn. Buiten spelen in de zon is namelijk heerlijk! Maar wist je dat je ook heel goed mét de zon kunt spelen? Vandaag geven we je 5 experimenten om thuis in een handomdraai te leren van en te spelen met de zon. Leuk, spannend én educatief!

Vijf originele manieren om de dagen buiten door te brengen

Vijf originele manieren om de dagen buiten door te brengen Via een poll op onze instagrampagina kwamen we erachter dat de meesten van jullie het liefst tijd met de kinderen buiten door brengen. Groot gelijk, want buiten spelen is heerlijk! Vandaag geven we je vijf spannende en originele ideeën om lekker buiten te spelen. Fijne tips voor deze meivakantie!

De wereld van OpzijnPlek

De wereld van OpzijnPlek OpzijnPlek staat voor meer dan alleen een webwinkel met mooi speelgoed. Het staat voor een filosofie waarin het draait om het duurzaam opgroeien van een kind. ‘Laat een kind ontdekken en beleven’, is het motto dat we al jaren naar buiten brengen en dat elke dag nog steeds betekenis heeft. Een kind heeft honderd manieren om zich te uiten en om de wereld te ontdekken. Als er iemand is die dat een kind ontneemt, dan zijn wij het: de volwassenen.

worm