Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Marbushka is opgericht door Beatrix en Laszlo, een koppel dat grote kennis heeft van design en kwaliteit. Eens een kleine uitgever en ontwerper van prachtige spellen in Hongarije. Inmiddels creëren ze hoge kwaliteit spellen die nog steeds door henzelf worden ontworpen en uitgegeven. Ze worden gemaakt in een werkplaats in Hongarije, alles in eigen beheer, zodat de kwaliteit steeds gecontroleerd kan worden. Het stel zelf, woont inmiddels midden in de stad Leiden in Nederland.

De filosofie achter de ontwerpen is originaliteit, eerlijkheid en speelsheid. Hun doel is om een nieuwe betekenis te geven aan kinderspel en om een nieuwe wereld te creëren waarin kinderen en hun ouders samen kunnen genieten.

Marbushka gelooft dat duurzame kwaliteit alleen kan worden bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen en het beste vakmanschap. Marbushka kwam tot stand door een passie voor spellen. Zij maken spellen die vele generaties meegaan en gekoesterd worden, niet alleen vanwege hun uiterlijk, maar ook vanwege inhoud, vakmanschap en intentie.

Extra informatie Marbushka spellen: mis je een onderdeel meld het ons. Waarschijnlijk kunnen we je het stuk naleveren. Is je spel vies, neem het af met een iets vochtige doek.

Extra informatie en wasvoorschrift poppen: De poppen zijn gemaakt van natuurlijk en gerecycled materiaal. Alles is met de hand gemaakt, van lijf tot hoofd van jurk tot shawl. Wassen kan alleen met de hand en heel erg voorzichtig met een lauw sopje. Knip eerst het hoofd van het lijf en naai het er later als het lijf droog is weer aan vast. De kleding voorzichtig liggend laten drogen. Niets van Marbushka poppen kan in de droger!

Lees meer
worm