Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ons duurzame speelgoed

Dag van het Stoepkrijt

Dag van het Stoepkrijt Stoepkrijt, wie is er niet mee opgegroeid? Menig gezin heeft er standaard een emmertje van in de schuur staan. Stoepkrijt is bijzonder: het geeft kinderen de mogelijkheid om hun fantasie tot leven te laten komen op realistische schaal. Heel anders dan tekenen met potlood en papier. Omdat stoepkrijt zo’n geliefd stukje speelgoed is, heeft dit multifunctionele tekengerei zelfs een eigen dag gekregen. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid geven we je heel veel – nieuwe én nostalgische – ideeën om met stoepkrijt te spelen. Schroom niet om als papa, mama, juf of begeleider ook lekker aan te schuiven: stoepkrijt is voor iedereen!

Lekker aanmodderen op Modderdag

Lekker aanmodderen op Modderdag Wist je dat de Britse variant van Natuurmonumenten een lijst van 50 buitenactiviteiten maakte die je voor je 12e gedaan moet hebben? Moddertaartjes bakken, van een heuvel afrollen en iemand ingraven in het zand zijn er 3 van. Buiten spelen en lekker vies worden: het is cruciaal voor de ontwikkeling van het kind. Om die reden is 29 juni uitgeroepen tot Internationale Modderdag. Overal in binnen- en buitenland vind je te gekke activiteiten rondom modder. Maar je kan natuurlijk ook prima zelf thuis Modderdag vieren. We geven je vijf leuke tips!

Terug in (en toch helemaal bij) de tijd: nostalgisch spelen

Terug in (en toch helemaal bij) de tijd: nostalgisch spelen Het gaat vaker zo met mode en trends: het is een tijdje hip, verdwijnt naar de achtergrond en wordt soms zelfs een beetje vergeten. Maar na tijdje wordt die ouderwetse trend ineens nostalgisch en voor je het weet is het weer hartstikke populair! Je ziet deze ontwikkeling niet alleen in mode en design, maar ook in spelen en speelgoed. De afgelopen jaren was te zien hoe de meest leuke kindertrends een zogenaamde comeback maakten: van touwtje springen tot het verzamelen en ruilen van spaarplaatjes. Vandaag zetten we 5 keer gaaf nostalgisch speelgoed “uit de oude doos” in het zonnetje.

Spelen met de zon: 5 zonnige doe het zelf experimenten voor kinderen

Spelen met de zon: 5 zonnige doe het zelf experimenten voor kinderen Het is buiten heerlijk weer en we hopen natuurlijk met z’n allen dat de komende maanden gevuld zullen blijven met zoveel zonneschijn. Buiten spelen in de zon is namelijk heerlijk! Maar wist je dat je ook heel goed mét de zon kunt spelen? Vandaag geven we je 5 experimenten om thuis in een handomdraai te leren van en te spelen met de zon. Leuk, spannend én educatief!

worm