Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

OpzijnPlek duurzaam opgroeien - net even anders dan gewoon opvoeden

Dagenlang, knutselen, tekenen en uitproberen!

Dagenlang, knutselen, tekenen en uitproberen! Als kind was ik dagenlang bezig, net als mijn dochter om te knutselen, te tekenen en uit te proberen! Ik bedacht de gekste dingen, zoals het maken van relief doormiddel van potloodkrullen, maar ik sleep ze ook kaal met een scheermesjes voor poeder, wat ik dan in een tekening inwreef. Inmiddels is voor die verspilkunst van potloden een nieuw product op de markt dat de zintuigen eindeloos prikkelt en uitnodigt om tekenkunst en schilderkunst te combineren!

"Ik ben aan de beurt", "jij speelt vals"!

"Ik ben aan de beurt", "jij speelt vals"! Samenwerking is binnen de zakelijke en onderwijswereld een veel besproken onderwerpen van dit moment. Bij OpzijnPlek hebben wij hierover al jaren een visie die in lijn ligt met duurzaam opgroeien.
Met elkaar samenwerken zonder terughoudendheid en de ander iets gunnen zonder jezelf daar weer net boven te willen stellen, is een deugd die wij helaas nog niet allemaal bezitten.

Spelen met zand, zo gewoon en zo bijzonder!

Spelen met zand, zo gewoon en zo bijzonder! Spelen met zand is voor veel kinderen gelukkig heel gewoon. Wist je dat spelen met zand ontzettend veel doet in de ontwikkeling van een kind? Het is voor alle zintuigen en zelfs voor de sociaal emotionele ontwikkeling van belang dat een kind alle mogelijkheden krijgt om met zand te spelen.
Ik heb in het verleden veel gewerkt met jonge kinderen en het belang van zintuiglijke beleving gezien. Ik heb ervaren hoe kinderen zich duurzaam ontwikkelen als ze een gezond speelklimaat ervaren waar vooral het ontdekken van natuurlijke materialen voorop staat. Laat een kind van zijn kleedje afkruipen en letterlijk de wereld van natuur ontdekken. Daardoor ontwikkelt de fysieke en de emotionele gevoelswereld van een kind zich positief.

worm