Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Duurzaam opgroeien - net even anders dan gewoon opvoeden

Niet veel speelgoed, maar aansprekend speelgoed!

Niet veel speelgoed, maar  aansprekend speelgoed! Veel ouders vinden het lastig om voor hun kinderen het juiste speelgoed uit te kiezen. De veelgehoorde klacht is: “het verdwijnt weer in de hoek”, of “de tablet staat op nummer één”. Toch kan het anders en we vertellen je graag hoe! De speelkist hoeft niet vol, de stapel tijdens pakjesavond niet hoog, maar waardevol in zijn betekenis!

Ruimte bieden aan je kind voor duurzame groei!

Ruimte bieden aan je kind voor duurzame groei! Op een dag, zo’n jaar of 3 geleden, zei mijn zoon (inmiddels bijna 20 jaar oud): “Ik ben groot geworden doordat jij niets deed”. Ik moest er om lachen want ik begreep direct wat hij bedoelde en toch dacht ik even zoiets als: “heb ik het echt wel goed gedaan”?

Het jongetje met de grasspriet

Het jongetje met de grasspriet Al jarenlang vind je het jongetje met de grasspriet overal in de huisstijl terug. Maar wie is nu dat jongetje en waarom is juist dit beeld zo tekenend voor duurzaam opgroeien en het beeldmerk van OpzijnPlek?

Hoe word je een verantwoorde schoenenvuller?

Hoe word je een verantwoorde schoenenvuller? Het startschot is gegeven: "Jullie mogen vanavond allemaal je schoen zetten" zegt Sinterklaas, en als ouder heb je de oplossing dan maar weer te vinden. Doe je in je gezin aan Sinterklaas? Dan heb je er wellicht geen moeite mee. Wil je meer de dingen zelf in de hand houden, dan kan dit een behoorlijk dilemma zijn.

Sinterklaastijd? Blij als het voorbij is? Lees onze 11 tips voor een leuke en rustige tijd!

Sinterklaastijd? Blij als het voorbij is? Lees onze 11 tips voor een leuke en rustige tijd! Sinterklaasavond, een heerlijk avondje? Voor veel ouders is het naderen van vijf December een tijd waarvan ze hopen dat het snel voorbij gaat. Maar het is ook een tijd die je zelf kan maken en breken! Je hebt als ouder grotendeels het verloop zelf in de hand. Hoe? Ik geef je 11 tips voor een leuke Sinterklaastijd en een superleuke afsluiting met pakjesavond!

worm