Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

OpzijnPlek duurzaam opgroeien - net even anders dan gewoon opvoeden

Niet veel speelgoed, maar aansprekend speelgoed!

Niet veel speelgoed, maar  aansprekend speelgoed! Veel ouders vinden het lastig om voor hun kinderen het juiste speelgoed uit te kiezen. De veelgehoorde klacht is: “het verdwijnt weer in de hoek”, of “de tablet staat op nummer één”. Toch kan het anders en we vertellen je graag hoe! De speelkist hoeft niet vol, de stapel tijdens pakjesavond niet hoog, maar waardevol in zijn betekenis!

Het jongetje met de grasspriet

Het jongetje met de grasspriet Al jarenlang vind je het jongetje met de grasspriet overal in de huisstijl terug. Maar wie is nu dat jongetje en waarom is juist dit beeld zo tekenend voor duurzaam opgroeien en het beeldmerk van OpzijnPlek?

"Ik ben aan de beurt", "jij speelt vals"!

"Ik ben aan de beurt", "jij speelt vals"! Samenwerking is binnen de zakelijke en onderwijswereld een veel besproken onderwerpen van dit moment. Bij OpzijnPlek hebben wij hierover al jaren een visie die in lijn ligt met duurzaam opgroeien.
Met elkaar samenwerken zonder terughoudendheid en de ander iets gunnen zonder jezelf daar weer net boven te willen stellen, is een deugd die wij helaas nog niet allemaal bezitten.

worm