Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

OpzijnPlek duurzaam opgroeien - net even anders dan gewoon opvoeden

Rust in het bos en Kabouters...

Rust in het bos en Kabouters... Gewoon even ertussen uit maakt dat je weer fris en vrolijk verder kunt. Even opladen in de natuur en samen een gesprek aangaan, kletsen, fantaseren en plezier maken, je verwonderen en vervolgens dikke kabouterpret hebben!

Vrijheid, rust, ruimte en inspiratie

Vrijheid, rust, ruimte en inspiratie Ons dagelijkse leven lijkt een aaneenschakeling te zijn van activiteiten die 'moeten' waardoor we geen echte rust meer ervaren. Onze inspiratie zakt weg. Zodra we weer ruimte maken en vrijheid ervaren om ja of nee te zeggen, wanneer we kunnen uitstellen tot morgen en luisteren naar ons gevoel en onze behoeften, kunnen we meer rust creëren en het dagelijkse leven ervaren als NU moment waar we echt van kunnen genieten.

Zon, vakantie, spelen en opgroeien

Zon, vakantie, spelen en opgroeien Soms zie je ouders die zulke mooie manieren hebben gevonden om samen met hun kinderen te groeien, meer plezier te ervaren en hun eigenwaarde te versterken. In dit verhaal kun je ervaren hoe belangrijk het is om kinderen op jonge leeftijd te laten ervaren dat het een eigen leven heeft waarin het eigen beslissingen mag nemen. Dat nee zeggen en overbezorgdheid niet werkt. Dat meegaan met een situatie en er anders over denken een opluchting zal betekenen voor beide partijen!

worm