Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Duurzaam opgroeien - net even anders dan gewoon opvoeden

11 Tips voor een blijvend vakantiegevoel

11 Tips voor een blijvend vakantiegevoel Luie ochtenden, lekker lang ontbijten, genieten van mooie dagen, zand tussen je tenen, ontwaken tussen tentdoek, zonsopgangen en zonsondergangen, samen zijn en ontmoeten, zijn zomaar wat ingrediënten voor een fijne vakantieperiode. Bij ons zijn de scholen weer begonnen en we merken alweer langzaamaan dat het vakantiegevoel plaatsmaakt voor de dagelijkse dingen.

In deze blog geef ik je elf tips om een jaarrond vakantiegevoel te blijven houden!

Overtuigingen de deur uit!

Overtuigingen de deur uit! Overtuigingen maken dat we vast gaan zitten in oude patronen en geen ruimte creëren voor nieuwe dingen. Bovendien maken onze overtuigingen dat we meningen hebben over onszelf en anderen die uitdraaien op een competitie, een welles-nietes spelletje. Pas als we open, vrij en ruim kunnen denken en handelen, zullen we ook open, vrij en handelend kunnen leven. Los van wat anderen van ons vinden kiezen we zelf. Als je de kunst verstaat je er ook niets van aan te trekken wat een ander van je vindt of over je denkt, dan zal je jezelf blijer, vrijer, gelukkiger en gezonder gaan voelen!

Zon, vakantie, spelen en opgroeien

Zon, vakantie, spelen en opgroeien Soms zie je ouders die zulke mooie manieren hebben gevonden om samen met hun kinderen te groeien, meer plezier te ervaren en hun eigenwaarde te versterken. In dit verhaal kun je ervaren hoe belangrijk het is om kinderen op jonge leeftijd te laten ervaren dat het een eigen leven heeft waarin het eigen beslissingen mag nemen. Dat nee zeggen en overbezorgdheid niet werkt. Dat meegaan met een situatie en er anders over denken een opluchting zal betekenen voor beide partijen!

worm