Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Maken maakt gelukkig, dus ga snel aan de slag met kastanjes!

Maken maakt gelukkig, dus ga snel aan de slag met kastanjes!

We weten al lange tijd dat het erg belangrijk is om creatief bezig te zijn met de handen. Het stimuleert de hand-oog coördinatie, de fijne en grove motoriek en het creatief en vrij denken. En kinderen zijn handiger dan wij denken. Zij leren juist door te proberen en vooral als ze iets leuk vinden om te doen!

Maken maakt gelukkig en dat is inmiddels wetenschappelijk bewezen. Deze keer geen blog van mijzelf maar eentje die ik wel heel bijzonder vind van iemand anders!
Een Blog waar we vierkant achter kunnen staan en natuurlijk kun je veel genoemde materialen vinden bij OpzijnPlek, omdat spelen er nu eenmaal vanzelf voor zorgt dat jij je Plek vindt!

Dus na het lezen van deze blog en de super gave ideeën kun je natuurlijk ook gewoon lekker aan de slag gaan met kastanjeboortjes en eventueel een handige kastanjehouder zodat je veilig en wel de meest prachtigste 'maaksels' maakt!

"Het is belangrijk dat kinderen als creatieve producenten opgroeien en niet alleen als consumenten, schrijft onze kidsexpert Astrid Poot. "Het is bovendien geweldig om samen met een gaaf werkstuk bezig te zijn." 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
worm