Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ons duurzame speelgoed

Gooi wat in mijn laarsje, dank U Sinterklaasje!

Gooi wat in mijn laarsje, dank U Sinterklaasje!

Nu Sinterklaasavond dichterbij komt, worden er ook steeds meer schoentjes gezet. Een traditie die de meesten mensen erg leuk vinden: prachtige tekeningen worden gemaakt om aan Sint mee te geven, snel wordt nog een winterpeen uit de koelkastlade getoverd voor het paard. Ook kinderen die niet (meer) in Sinterklaas geloven, blijven het vaak erg leuk vinden om af en toe wat lekkers of een klein cadeautje in de schoen te vinden.

Hoge blokkentorens en kleurrijke puzzels: lekker binnen spelen

Hoge blokkentorens en kleurrijke puzzels: lekker binnen spelen

Buiten spelen kan het hele jaar door, of het nu zomer of winter is. Sommige kinderen trekken zich maar weinig aan van regen en wind en anderen zijn er zelfs dol op. Als het sneeuwt of gevroren heeft is het al helemaal pret! Maar niet alle kinderen gaan graag buiten spelen in de koude en donkere wintermaanden. Daarom ontkom je er dit seizoen haast niet aan: binnen spelen! Door in huis altijd een leuke puzzel of bouwpakket klaar te hebben staan, ben je altijd voorbereid op een middag binnenspeelplezier!

Samen spelen, samen de overwinning delen

Samen spelen, samen de overwinning delen

Nu de dagen weer korter worden en het aftellen naar de feestdagen begonnen is, breekt de tijd van het binnen spelen weer aan. En wat is er nu fijner dan met z’n allen rond de tafel te kruipen om een leuk gezelschapsspel te spelen? Dus je pakt de bordspellen uit de kast, maakt de tafel klaar en iedereen kiest braaf zijn pionnetje of kaartjes. Maar voor je het weet lopen de gemoederen hoog op: het ene kind beticht het ander van vals spelen om te kunnen winnen, de ander is in tranen omdat hij of zij ál-tijd verliest.

Stoere buitenactiviteiten voor een avontuurlijke herfst

Stoere buitenactiviteiten voor een avontuurlijke herfst

Het is weer heerlijk herfst! Paddenstoelen, kastanjes, snel voorbij schuifelende egeltjes, heel veel gekleurde bladeren en na een flinke herfststorm is de grond ineens bezaaid met kale takken waar je de gaafste dingen mee kunt bouwen. Met een goede jas en warme schoenen aan is het najaar een fantastisch seizoen om lekker buiten te spelen. De natuur laat zich op veel mooie en verrassende kanten zien en de lucht is verfrissend. Tijd om erop uit te trekken en buiten de herfst te beleven!

De poppen aan het dansen? Ja graag!

De poppen aan het dansen? Ja graag!

Wie kan zich niet herinneren vroeger een lievelingsknuffel of pop te hebben gehad die overal mee naartoe ging? Een maatje wat samen met jou elk avontuur aan durfde en ook “saaie” momenten in de auto of in de supermarkt tot een gezellig uitje maakte, omdat je er altijd en overal mee kon spelen?

worm