Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ons duurzame speelgoed

Dag van het Stoepkrijt

Dag van het Stoepkrijt

Stoepkrijt, wie is er niet mee opgegroeid? Menig gezin heeft er standaard een emmertje van in de schuur staan. Stoepkrijt is bijzonder: het geeft kinderen de mogelijkheid om hun fantasie tot leven te laten komen op realistische schaal. Heel anders dan tekenen met potlood en papier. Omdat stoepkrijt zo’n geliefd stukje speelgoed is, heeft dit multifunctionele tekengerei zelfs een eigen dag gekregen. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid geven we je heel veel – nieuwe én nostalgische – ideeën om met stoepkrijt te spelen. Schroom niet om als papa, mama, juf of begeleider ook lekker aan te schuiven: stoepkrijt is voor iedereen!

Lekker aanmodderen op Modderdag

Lekker aanmodderen op Modderdag

Wist je dat de Britse variant van Natuurmonumenten een lijst van 50 buitenactiviteiten maakte die je voor je 12e gedaan moet hebben? Moddertaartjes bakken, van een heuvel afrollen en iemand ingraven in het zand zijn er 3 van. Buiten spelen en lekker vies worden: het is cruciaal voor de ontwikkeling van het kind. Om die reden is 29 juni uitgeroepen tot Internationale Modderdag. Overal in binnen- en buitenland vind je te gekke activiteiten rondom modder. Maar je kan natuurlijk ook prima zelf thuis Modderdag vieren. We geven je vijf leuke tips!

Terug in (en toch helemaal bij) de tijd: nostalgisch spelen

Terug in (en toch helemaal bij) de tijd: nostalgisch spelen

Het gaat vaker zo met mode en trends: het is een tijdje hip, verdwijnt naar de achtergrond en wordt soms zelfs een beetje vergeten. Maar na tijdje wordt die ouderwetse trend ineens nostalgisch en voor je het weet is het weer hartstikke populair! Je ziet deze ontwikkeling niet alleen in mode en design, maar ook in spelen en speelgoed. De afgelopen jaren was te zien hoe de meest leuke kindertrends een zogenaamde comeback maakten: van touwtje springen tot het verzamelen en ruilen van spaarplaatjes. Vandaag zetten we 5 keer gaaf nostalgisch speelgoed “uit de oude doos” in het zonnetje.

Hoe gebruik je Crayon Rocks?

Hoe gebruik je Crayon Rocks?

We krijgen vaak enthousiaste reacties over Crayon Rocks en de werking van het krijtje op de pengreep ontwikkeling bij jonge kinderen en bij kinderen met motorische problemen. In deze blog vertellen wij je over het ontstaan van Crayon Rocks® en hoe je ze kunt gebruiken. In opvolgende blogs leer je meer over een zwakke pengreep en manieren hoe je je kind kunt ondersteunen. En natuurlijk over fantastische mogelijkheden met 32 unieke kleuren.

worm