Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ons duurzame speelgoed

Hoe gebruik je Crayon Rocks?

Hoe gebruik je Crayon Rocks?

We krijgen vaak enthousiaste reacties over Crayon Rocks en de werking van het krijtje op de pengreep ontwikkeling bij jonge kinderen en bij kinderen met motorische problemen. In deze blog vertellen wij je over het ontstaan van Crayon Rocks® en hoe je ze kunt gebruiken. In opvolgende blogs leer je meer over een zwakke pengreep en manieren hoe je je kind kunt ondersteunen. En natuurlijk over fantastische mogelijkheden met 32 unieke kleuren.

Spelen met de zon: 5 zonnige doe het zelf experimenten voor kinderen

Spelen met de zon: 5 zonnige doe het zelf experimenten voor kinderen

Het is buiten heerlijk weer en we hopen natuurlijk met z’n allen dat de komende maanden gevuld zullen blijven met zoveel zonneschijn. Buiten spelen in de zon is namelijk heerlijk! Maar wist je dat je ook heel goed mét de zon kunt spelen? Vandaag geven we je 5 experimenten om thuis in een handomdraai te leren van en te spelen met de zon. Leuk, spannend én educatief!

Vijf originele manieren om de dagen buiten door te brengen

Vijf originele manieren om de dagen buiten door te brengen

Via een poll op onze instagrampagina kwamen we erachter dat de meesten van jullie het liefst tijd met de kinderen buiten door brengen. Groot gelijk, want buiten spelen is heerlijk! Vandaag geven we je vijf spannende en originele ideeën om lekker buiten te spelen. Fijne tips voor deze meivakantie!

Tips voor een speelse stranddag

Tips voor een speelse stranddag

Plotseling is het zo ver: de zon schijnt, de wind voelt loom en zacht en de blauwe lucht strekt zich stralend voor je uit. De korte broeken komen uit de kast en de ijsjes zijn niet aan te slepen. Het perfecte moment om die door kinderen én volwassenen zo geliefde plek te bezoeken: het strand!

worm