Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ons duurzame speelgoed

De wereld van OpzijnPlek

De wereld van OpzijnPlek

OpzijnPlek staat voor meer dan alleen een webwinkel met mooi speelgoed. Het staat voor een filosofie waarin het draait om het duurzaam opgroeien van een kind. ‘Laat een kind ontdekken en beleven’, is het motto dat we al jaren naar buiten brengen en dat elke dag nog steeds betekenis heeft.
Een kind heeft honderd manieren om zich te uiten en om de wereld te ontdekken. Als er iemand is die dat een kind ontneemt, dan zijn wij het: de volwassenen.

Guur weer? Gezellige warme winterknutseldagen!

Guur weer? Gezellige warme winterknutseldagen!

Brrr, daar staat koning winter alweer voor de deur. De koude dagen zijn nu echt begonnen! Natuurlijk is er buiten genoeg leuks te doen: schaatsen, een winterwandeling maken, gewoon lekker buiten spelen en met een beetje geluk kun je een sneeuwpop bouwen of zelfs ijsbellen blazen! Maar voor wie net is uitgegleden in de gladde prut, onverwachts een net iets te harde sneeuwbal in de nek heeft gehad of gewoon niet zo dol is op die koude dagen, is de winter het perfecte seizoen om het binnen lekker knus te maken.

Gooi wat in mijn laarsje, dank U Sinterklaasje!

Gooi wat in mijn laarsje, dank U Sinterklaasje!

Nu Sinterklaasavond dichterbij komt, worden er ook steeds meer schoentjes gezet. Een traditie die de meesten mensen erg leuk vinden: prachtige tekeningen worden gemaakt om aan Sint mee te geven, snel wordt nog een winterpeen uit de koelkastlade getoverd voor het paard. Ook kinderen die niet (meer) in Sinterklaas geloven, blijven het vaak erg leuk vinden om af en toe wat lekkers of een klein cadeautje in de schoen te vinden.

Hoge blokkentorens en kleurrijke puzzels: lekker binnen spelen

Hoge blokkentorens en kleurrijke puzzels: lekker binnen spelen

Buiten spelen kan het hele jaar door, of het nu zomer of winter is. Sommige kinderen trekken zich maar weinig aan van regen en wind en anderen zijn er zelfs dol op. Als het sneeuwt of gevroren heeft is het al helemaal pret! Maar niet alle kinderen gaan graag buiten spelen in de koude en donkere wintermaanden. Daarom ontkom je er dit seizoen haast niet aan: binnen spelen! Door in huis altijd een leuke puzzel of bouwpakket klaar te hebben staan, ben je altijd voorbereid op een middag binnenspeelplezier!

Samen spelen, samen de overwinning delen

Samen spelen, samen de overwinning delen

Nu de dagen weer korter worden en het aftellen naar de feestdagen begonnen is, breekt de tijd van het binnen spelen weer aan. En wat is er nu fijner dan met z’n allen rond de tafel te kruipen om een leuk gezelschapsspel te spelen? Dus je pakt de bordspellen uit de kast, maakt de tafel klaar en iedereen kiest braaf zijn pionnetje of kaartjes. Maar voor je het weet lopen de gemoederen hoog op: het ene kind beticht het ander van vals spelen om te kunnen winnen, de ander is in tranen omdat hij of zij ál-tijd verliest.

worm