Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Duurzaam opgroeien - net even anders dan gewoon opvoeden

Ik trouw later een vrouw die mij de krant voorleest

Ik trouw later een vrouw die mij de krant voorleest Als een kind het nut van iets leren niet inziet, dan kun je lang doorgaan met motiveren maar uiteindelijk demotiveer je het kind. Pas als we het kind serieus nemen en inspelen op de leerbehoefte van dat moment zullen we merken dat kinderen juist heel veel kunnen leren. Als wij maar niets verplichten!

Je voelt dat jouw keuze echt is!

Je voelt dat jouw keuze echt is! Kiezen is een keuze, die komt recht uit je hart! Als we meer ons gevoel laten spreken maken we altijd de juiste keuze voor dat moment! In dit geval de keuze voor een Middelbare school!

Het uitkiezen van een middelbare school is een hele zoektocht voor veel kinderen en ouders. Inmiddels gaat mijn jongste en derde kind naar de Middelbare school en heb ik de voorgaande 2 kinderen ook begeleid in hun zoektocht. Uit die ervaring weet ik dat het erg belangrijk is om je kinderen zelf te laten kiezen. Het loopt zoals het loopt. er is geen fout te maken in deze, het kan hooguit anders.

Je kind brengt een groot deel van zijn leven door op school. Jij niet! Eigenlijk ben je als ouder eenvoudig weg geen partij in deze. Maar kan jouw kind kiezen? Maakt het uit wat je kind kiest? Vind jij zijn keuze belangrijk, probeer je de keuzerichting te manipuleren? En wat is je gevoel laten spreken in de keuze? Ik hoop dat onderstaand verhaal je helpt!

worm