• Lorem ipsum

Merken - duurzaam speelgoed van bekende en minder bekende merken

Bij OpzijnPlek vinden wij het heel erg belangrijk dat speelgoed een ontwikkelingswaarde heeft. Het moet in onze ogen altijd iets doen in de ontwikeling van een kind zonder (en dat is nog het meest belangrijke) dat het kind dit in de gaten heeft. Spelen is leren en niet andersom!
Wij bieden daarom duurzaam speelgoed van bekende en minder bekende merken, vooral veel merken uit Europa, die nadenken over functionaliteit en speelwaarde van speelgoed.

Zo vind je bij ons houten speelgoed van doordachte merken zoals Grimms (ooit, in 2008, waren wij een van de eerste winkels in Nederland die dit speelgoed verkocht). Wij zagen al snel dat dit echt mooi speelgoed was dat werkelijk bedraagt aan allerlei vaardigheden die kinderen in hun jonge jaren mogen ontwikkelen. Ook speelgoed van Just Blocks, Bambox, Spinifex, Korxx, Speelbelovend, Holztiger, Marbushka, Suny Games, Seccorell, Smartgames, Pebaro, Kunstwerk, Tictoys en Kids at Work draagt daaraan bij.

Van enkele creatieve materialen zagen wij zo de waarde in dat wij daar zelfs de distributie van gingen doen, zoals Crayonn Rocks, Natural Earth paint, Stick-lets en BubbleLab. Het laatste is in co-creatie zelfs een eigen product en merk.

Het blijft veel werk om alles wat we hebben online goed bij te houden, dus soms mis je wellicht bij een categorie wat uitgebreidere informatie. Wij werken daar doorlopend aan, maar vinden het allereerst belangrijk om je persoonlijk steeds te woord te kunnen staan. Vind daarom ook belangrijke informatie steeds terug in onze blogs. Oude blogs zijn nog steeds relevant, dus teruglezen kan je veel informatie bieden over duurzaam opvoeden en duurzame groei van je kind! En vooral waarom wij bepaalde merken daaraan bijdragen. Volg ons vooral op Instagram en facebook voor eerste updates.