Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Duurzaam opgroeien - net even anders dan gewoon opvoeden

Een hangplek voor jezelf!

Een hangplek voor jezelf!

Een hangplek zoals een hangmat, Joki hangnest of Swingbag schommelzak is de ideale plek om je denken op een rijtje te zetten, gevoel te laten spreken en vooral even tot rust te komen. Een verstopplek pur sang om je even lekker terug te trekken. Even weg van de dagelijkse drukte om tot jezelf komen en jouw ding te doen! En het is ook nog eens heel goed voor je fysieke en mentale ontwikkeling.

Niet veel speelgoed, maar aansprekend speelgoed!

Niet veel speelgoed, maar  aansprekend speelgoed!

Veel ouders vinden het lastig om voor hun kinderen het juiste speelgoed uit te kiezen. De veelgehoorde klacht is: “het verdwijnt weer in de hoek”, of “de tablet staat op nummer één”. Toch kan het anders en we vertellen je graag hoe! De speelkist hoeft niet vol, de stapel tijdens pakjesavond niet hoog, maar waardevol in zijn betekenis!

Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek.

Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek.

"Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek" is een citaat van Hans Christian Andersen , een Deense dichter en sprookjesschrijver die leefde tussen 1805 en 1875. En dat klopt eigenlijk als een bus, want zelfs de allerkleinsten die nog geen woord spreken kunnen uitdrukking geven aan vreugde, verdriet en plezier bij muziek en geluid!

De chemie van samenwerken!

De chemie van samenwerken!

Ik geloof al jaren dat het spelen van spellen, en in het bijzonder samenwerkingsspellen, in je gezin, de toekomst van de aarde en de wereld waarin we leven kan verbeteren. Al spelend leren deze spellen ons heel veel. Het spelen geeft je een gevoel van eigenwaarde en zelfwaardering, helpt je om anderen beter te leren kennen en vooral je eigen talenten en die van een ander te zien en te herkennen. En zeg nou zelf. Het is toch veel leuker om samen van een spel te winnen? Ook sociale vorming, de wijze waarop communicatie plaats vindt en door vraag en antwoord leren duidelijk te zijn en te zeggen wat je wilt, maakt vooral het coöperatieve spel een uniek leermiddel. In het geheel is samen als gezin een spel spelen, of kinderen onder elkaar, een manier om met elkaar te socialiseren en in gesprek te blijven!

Je klas inrichten via ‘100 talen’ 3.0

Je klas inrichten via ‘100 talen’ 3.0

De potentie van kinderen is eindeloos. Zoveel kinderen zoveel mogelijkheden en elk kind heeft er wel honderd. Een kind dat wordt gerespecteerd in zijn mogelijkheden en de kans krijgt die zelf te ontdekken en te ontwikkelen voelt zich gerespecteerd en zal zijn kansen in een veranderende wereld benutten!

worm