Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Duurzaam opgroeien - net even anders dan gewoon opvoeden

Je klas inrichten via ‘100 talen’ 3.0

Je klas inrichten via ‘100 talen’ 3.0

De potentie van kinderen is eindeloos. Zoveel kinderen zoveel mogelijkheden en elk kind heeft er wel honderd. Een kind dat wordt gerespecteerd in zijn mogelijkheden en de kans krijgt die zelf te ontdekken en te ontwikkelen voelt zich gerespecteerd en zal zijn kansen in een veranderende wereld benutten!

Het belang van de suikerpot op tafel!

Het belang van de suikerpot op tafel!

Motorische vaardigheden. Ze zijn het gesprek van de dag als we praten over kinderen en hun ontwikkeling. De ene therapie na de andere wordt geadviseerd om een kind motorisch vaardig te krijgen. Het wordt allemaal buiten onszelf gezocht, in oplossingen van buitenaf. De oorzaak is echter veel simpeler, uitzonderingen daargelaten. De ontwikkeling van motorische vaardigheden begint gewoon thuis: in rust, ruimte en vrijheid laten ontdekken en beleven.

Hoe word je een verantwoorde schoenenvuller?

Hoe word je een verantwoorde schoenenvuller?

Het startschot is gegeven: "Jullie mogen vanavond allemaal je schoen zetten" zegt Sinterklaas, en als ouder heb je de oplossing dan maar weer te vinden. Doe je in je gezin aan Sinterklaas? Dan heb je er wellicht geen moeite mee. Wil je meer de dingen zelf in de hand houden, dan kan dit een behoorlijk dilemma zijn.

worm