• Lorem ipsum

Buitenspelen op straat, op het plein of in de tuin

Buitenspelen met ons buitenspeelgoed op straat of plein
Maak je eigen schilderij of hinkelbaan met duurzaam en stofvrij stoepkrijt of gebruik onze reuzen passer. Hinkelen en zaklopen zijn leuk ouderwetse buitenspellen die net als lekker speuren op straat of een speurtocht uitzetten nog steeds van deze tijd zijn. In je doorzichtige emmer kun je al je vondsten goed zien. En met onze zeepbellen poeders kun je super grote bellen maken die meterslang en hoog de lucht in gaan. En als je nog wat speeltijd over hebt dan laat je je parachute zweven of speel in de pauze met bamboe constructiespeelgoed. 

Buitenspelen met ons buitenspeelgoed in de tuin
Met onze behendigheidsspellen blijf je lekker fit en beweeg je ongemerkt heel veel. Zo ontwikkel je motoriek.
En als het regent, sneeuwt of waait dan ga je natuurlijk gewoon buitenspelen met ons stoere buitenspeelgoed. Voel de wind rond je oren, proef de sneeuw of spring in een modderpoel. Buitenspelen met ons buitenspeelgoed kan altijd!

Bij OpzijnPlek zijn we in de loop der jaren gegroeid tot buitenspeelspecialist. We adviseren je graag op school, in de kinderopvang, of gewoon voor thuis over buitenspelen en uitdagend buitenspeelgoed. Soms kan het zo simpel dat je er niet eens aan denkt. Buitenspelen hoeft niet duur te zijn. Kies vooral waar de kinderen blij van worden en waaruit blijkt dat ze zich vermaken doordat je ze nog amper hoort! Zo adviseren wij elke ouder een takel voor hun kind te kopen. Duurzaam, eindeloos vermakend en leerzaam! Zie jij een takel bij een ander kind? Grote kans dat die bij ons vandaan komt!

Kitpas
Artikelcode FB-10C
€18,95
op voorraad
Wees creatief in bad met deze 10 kleurige badkrijtjes van Kitpas! Eindeloos tekenplezier op bad en tegels zonder dat er achteraf een olielaagje achterblijft. Lees meer
Kitpas
Kitpas badkrijt
Wees creatief in bad met deze 10 kleurige badkrijtjes van Kitpas! Eindeloos tekenplezier op bad en tegels zonder dat er achteraf een olielaagje achterblijft.
€18,95