• Lorem ipsum

Boulderball

Joachim en Dieter, kennen elkaar al sinds hun kindertijd. Ze zijn allebei knutselaars en hebben er lang over nagedacht om een ​​handig spel te ontwikkelen.Dieter, die elke vrije minuut aan klimmuren hangt, heeft het idee om het onderwerp klimmen aan te pakken.Hij vertelt het aan Joachim, die meteen met een ruw spelidee komt.Samen gingen ze op het spannende pad van het ontwikkelen van een spel voor de vingers dat de geest en zintuigen scherpt en tegelijkertijd een verbinding heeft met de klimsport.

De boulderbal was geboren en is dankzij ontwerper Martin zeker een visuele blikvanger.Joachim, de expert op het gebied van mentale en cognitieve prestatieverbetering, beheerst het spelen met de boulderbal als geen ander.Hij ontwikkelt voortdurend nieuwe klimroutes en spelideeën.Dieter, de sportwetenschapper en klimexpert, gebruikt zijn diepgaande kennis op dit gebied en zijn netwerk van atleten en trainers om de boulderbal succesvol te produceren.

Boulderball
Artikelcode BB101A737
€45,95
op voorraad
Een fantastisch cadeau voor ieder kind of volwassene gek op klimmen, boulderen en dergelijke sporten. De kleinste klimwand van de wereld om mee te trainen en te spelen. Lees meer
Boulderball
Boulderball
Een fantastisch cadeau voor ieder kind of volwassene gek op klimmen, boulderen en dergelijke sporten. De kleinste klimwand van de wereld om mee te trainen en te spelen.
€45,95