Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Eén chip, oneindige mogelijkheden: dat is Binabo

Met Binabo kan je verschillende ballen en vormen maken met identieke chips. Deze constructies zijn stabiel en sportief bespeelbaar. Je kunt je gemaakte bal bijvoorbeeld echt gebruiken om te jongleren, voetballen of volleyballen. edereen slaagt er in om met Binabo bal te bouwen en met dezelfde onderdelen kun je ook andere werpspellen bouwen, bijvoorbeeld een frisbee of een ballenvanger. Evenzo kunnen dieren, planten, gebouwen of mooie vrije vormen worden gebouwd. Je creativiteit kent geen grenzen.

Het materiaal is heel eenvoudig te klikken: plaats het lipje vanaf de bovenkant in het gat en laat het "klikken" - Zo krijg je een stevige verbinding. Er kunnen twee of meer chips met elkaar worden verbonden. Om de schijfjes van elkaar los te halen maak je deze beweging tegenovergestelde richting.

Binabo is naast bewegingsspeelgoed dus ook constructiespeelgoed. Binabobetekent: 'Bal in a Box'. Binabo is gemaakt van een speciaal biomateriaal. Dus Binabo is licht, duurzaam, scheurbestendig, flexibel, vrij van breuk en vrij van giftige stoffen. Wij adviseren Binabo vanaf de leeftijd van 5 jaar.Productie "Made in Germany": kwalitatief en milieubewust
Van de natuur

Speel natuurlijk met hernieuwbare bronnen:
Binabo bestaat uit het biomateriaal Arboblend®, dat bestaat uit 100% hernieuwbare grondstoffen (suiker, harsen en houtvezels). Arboblend® is het milieuvriendelijke alternatief voor plastic, puur natuurlijk en zonder schadelijke gifstoffen.
Gemaakt in Duitsland

Binabo wordt volledig geproduceerd in Duitsland. Spuitgieten vindt plaats in Oelsnitz / Vogtl. met het biomateriaal uit Baden-Württemberg. De verpakking wordt geproduceerd in Leipzig, waar de verpakking ook wordt uitgevoerd in samenwerking met de workshops van een Diakonie.

Binabo is verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, groen en blauw. Er zijn drie verschillende pakketten: Binabo met 36, 60 en 240 chips.

Binabo is meer dan een bal.
Meer inspiratie is te vinden op:
#morethanaballinabox
Daar kun je ook je eigen creaties posten!

Lees meer
worm