• Lorem ipsum

SKÅGFÄ

SKÅGFÄ is een premium merk gevestigd in Jávea, Spanje, dat hoogwaardige en functionele producten aanbiedt die zijn geïnspireerd door de eenvoud van Scandinavisch en mediterraan design.

Hun uitzonderlijke producten worden met veel aandacht voor detail gemaakt, waardoor functionaliteit en kwaliteit gegarandeerd zijn. Daaronder vind je houten messen voor kinderen in een prachtige verpakking, gemaakt van materialen van topkwaliteit om de veiligheid en functionaliteit van kinderen te garanderen.

Hun collecties zijn ontworpen om een ​​vleugje elegantie en vreugde in hun dagelijks leven te brengen.

Passie en creativiteit zijn de drijvende krachten achter het succes van SKÅGFÄ. Wat SKÅGFÄ onderscheidt is de passie en creativiteit van haar oprichter en hoofdontwerper, Cristina Falcon. Haar liefde voor familie, vrienden en de natuurlijke schoonheid van de Middellandse Zeekust, gecombineerd met de tijdloze eenvoud van Scandinavisch design, zijn de drijvende krachten achter het succes van het merk.

Cristina's scherpe oog voor detail en toewijding aan kwaliteit vormen de basis van elk SKÅGFÄ-product, waardoor unieke en speciale stukken ontstaan ​​die zowel functioneel als mooi zijn. Bij SKÅGFÄ zijn ze er trots op dat hun producten deel uitmaken van die speciale momenten van familieband en vriendschap. Zij hopen dat hun producten jou dezelfde vreugde en geluk brengen. Laat SKÅGFÄ deel uitmaken van je speciale momenten.

SKÅGFÄ
Artikelcode TRK01
€20,95
niet op voorraad
Met dit houten mes kunnen kinderen vanaf 1 jaar al meehelpen in de keuken en groenten en fruit snijden. Een onmisbaar kindergereedschap voor de jongsten. Lees meer
SKÅGFÄ
Houten Montessori mes
Met dit houten mes kunnen kinderen vanaf 1 jaar al meehelpen in de keuken en groenten en fruit snijden. Een onmisbaar kindergereedschap voor de jongsten.
€20,95