• Lorem ipsum

MagLite

Maglite staat bekend om zaklampen van superieure kwaliteit. Iedere zaklamp is technisch vakmanschap op zich. Anthony Maglica is de oprichter van dit prachtige merk. De eerste Maglite zaklamp werd in 1979 geïntroduceerd. Inmiddels hebben de Maglite producten al vele prijzen ontvangen. De Maglite zaklampen zijn er in diverse uitvoeringen, waaronder LED, halogeen, zwart, grijs, mini en in sleutelbosformaat.

Kinderen hebben om tal van redenen een zaklamp nodig. Tijdens kamperen, voor tochten in het donker, een lichtje op de kamer en meer. Bang voor 'laten vallen' bieden we dan een 'goedkoop' exemplaar wat ook kwaliteit mist. Veel zaklampen 'slurpen' batterijen of de techniek van de zaklamp laat te wensen over. De MagLite staat garant voor kwaliteit, een perfect verlichtingsproduct en jarenlang plezier, misschien zelfs een leven lang. Kinderen leren voorzichtig omgaan als het materiaal dat ze gebruiken hen waardevol is.

Maglite wordt wereldwijd gebruikt door technische professionals, brandweer, politie, hulpverleners en beveiligingsbedrijven. Alle Maglite zaklampen worden gemaakt van duurzaam vliegtuigaluminium, waardoor ze hun werk gemakkelijk enkele tientallen jaren kunnen doen. Bovendien zijn de Maglite zaklampen spatwaterdicht dankzij de rubberen o-ringen. Een onderdeeltje van jouw Maglite LED of Mag charger stuk? Geen probleem, nagenoeg elk onderdeel van een Maglite is los te verkrijgen.

MagLite
Artikelcode 7712/61-125MM
€34,95
op voorraad
MagLite is de zaklamp onder de zaklampen en eentje die jarenlang meegaat. Van kind tot volwassenen. Een MagLite geeft echt jarenlang plezier. Lees meer
MagLite
Zaklamp MagLite Mini AAA
MagLite is de zaklamp onder de zaklampen en eentje die jarenlang meegaat. Van kind tot volwassenen. Een MagLite geeft echt jarenlang plezier.
€34,95