• Lorem ipsum

Op de producten en onze leveringen zijn de wettelijke garantiebepalingen van kracht. Zie ook onze algemene voorwaarden.

  • Betalen kan met IDEAL en met diverse andere betaalmogelijkheden via Mollie. 
  • Je kunt ook kiezen om vooraf over te maken op onze Triodos bankrekening.
  • AfterPay – Achteraf betalen (Nederland en België) bij bestellingen boven de € 30,00 Zie voor meer uitleg over achteraf betalen onderaan deze pagina.
  • Scholen, kinderdagverblijven en instellingen mogen met vermelding van de organisatiegegevens op factuur betalen. Dat is afzonderlijk aanklikbaar in het betaalmenu. Betaaltermijn 30 dagen.

OpzijnPlek is een handelsnaam van ImmenZ vof. Wij vertrouwen op een prettige samenwerking. Bel ons gerust als je nog vragen hebt!

KvK Rijnlandnr. 28108326
BTW nummerNL818999585B01 
TriodosrekeningNL40 TRIO 0254 7695 27 t.n.v. ImmenZ vof
Voor buitenlandbetaling 
IBANNL40 TRIO 0254 7695 27
BICTRIONL2U
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Betalen met AfterPay: AfterPay voert voor www.opzijnplek.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. Heb je een kortingscode voor OpzijnPlek? Betaal dan met Ideal of vooruit. Bij Afterpay zal de korting niet geldig zijn.