Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

TicToys merken Binabo, Das Brett, Tualoop, MyFibo en Myroodi zijn een stimulans om te bewegen. De spellen hebben verschillende accenten: tijdens het gooien en vangen van de spellen wordt de oog-hand-coördinatie getraind en bij Das.Brett ligt de concentratie op balans en het lichaamsgevoel op de voorgrond. Toch is spelen geen oefening. De producten van TicToy zijn in beweging!

De producten van TicToys imponeren met hun rechtlijnige ontwerp en zijn EENVOUDIG in de beste zin van het woord. De speler wordt gedwongen om creatief te worden.

De producten van TicToys staan ​​voor goed vakmanschap en een lange levensduur. Speelgoed mag na een paar weken niet in de vuilniszak verdwijnen, maar moet in het beste geval worden doorgegeven. Om dit te kunnen garanderen, wordt traditie-rijk vakmanschap gebruikt door te werken met lokale bedrijven zoals een houtdraaier in het Erzgebirge gecombineerd met de nieuwste technische kennis (bijvoorbeeld bioplastics uit Baden-Württemberg).

TicToys-producten mogen het milieu niet vervuilen. Ze bieden een alternatief voor de kleurrijke wereld van plastic speelgoed. Hernieuwbare grondstoffen van dichtbij en nieuwe biomaterialen worden gebruikt. Gebruikte verven en vernissen zijn vrij van zware metalen en op basis van water. Zelfs de verpakking is recyclebaar en zo ontworpen dat deze nog steeds kan worden gebruikt.

Jongens speelden vroeger met tinnen soldaten en meisjes met poppen. Tegenwoordig zijn het monsters en felgekleurde plastic poppen. Maar speelgoed is niet alleen voor kinderen, voetbal is niet alleen voor jongens. Blijf fit en heb plezier - dit wordt gegarandeerd door TicToys-producten, niet alleen voor kinderen.

TicToys-producten worden volledig in Duitsland gemaakt. De gebruikte materialen komen uit de regio en de productie vindt plaats in samenwerking met lokale familiebedrijven.

Lees meer
worm