• Lorem ipsum

Magnatiles - Magnetische tegels

Hét open einde speelgoed wat jaren leuk blijft! 

Met de prachtige magnetische tegels van MagnaTiles kan je kind eindeloos creatief bouwen. Met dit leuke speelgoed kunnen ze zich niet alleen vrij kunnen uiten, maar ook waardevolle vaardigheden leren.
Magnatiles is ontzettend leiuk te combineren met allerlei ander (houten) speelgoed en daarmee een leuke toevoeging aan de speelgoedkast om nieuwe mogelijkheden te creëren 

Het Magna Tiles magnetische speelgoed is leuk voor alle kinderen vanaf 3 jaar.
De sets zijn voor jonge kinderen leuk om de techniek achter de magneten te ontdekken. Leg mooie (platte) figuren, combineer de tegels met ander speelgoed of sorteer ze op kleur. Hoe ouder een kind wordt hoe mee mogelijkheden er in de bouwwerken komen, maak een domino, ballrun, dier of kasteel! Oftewel, prachtig open einde speelgoed wat echt de creativieteit prikkelt en jaren mee gaat. 

Specificaties over Magna Tiles

Veilige, duurzame materialen: vrij van latex, ftalaten en BPA. Elke set wordt gemaakt met ABS-plastic van voedingskwaliteit om de veiligheid van uw kinderen te garanderen zonder de sterkte van onze magnetische vormen in gevaar te brengen. Ze zijn bestand tegen jaren van opwinding en weerstaan ​​schade, of kinderen nu binnen of buiten spelen.
Goedgekeurd voor de STAM speeltechniek: leren is geweldig met de bouwsets van Magna Tiles. De magnetische vormen komen overal in lesplannen voor dankzij hun vermogen om de ontwikkeling van wiskunde, wetenschap, ruimtelijke en tactiele vaardigheden te bevorderen.
Al onze magnetische tegels verenigen zich met een kenmerkende “klik” die duidt op een veilige verbinding, en er is geen limiet aan wat kan worden gemaakt.

De tegels van Magna-Tiles Kun je perfect combineren met die van andere merken zoals Connetix, Cleverclixx of Coblo.

Geen producten gevonden...