Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Ondersteun je je kind thuis? Of houd je je professioneel bezig met de ontwikkeling en begeleiding van kinderen? Wij verkopen ook materialen die de talenten van kinderen en hun leermogelijkheden stimuleren. 

Er zijn een aantal leerhulpmiddelen die effectief resultaat opleveren en echt bijdragen aan een positieve leerontwikkeling. Kinderen hebben soms niet zoveel nodig om een beter leerresultaat te bereiken. Bovendien zijn een aantal materialen die wij hier aanbieden motiverend, leuk en bijzonder om spelend van te leren

Bij OpzijnPlek vinden we Right Brain education, oftewel leren via de rechterhersenhelft belangrijk. Echter op school wordt vaak voor een meer cognitieve benadering gekozen. Om kinderen die vastlopen op deze benadering wat te ondersteunen zijn er gelukkig materialen die bijdragen aan makkelijker leren. Als je weet hoe een kind leert, wat zijn of haar leerstrategie is, dan kun je ook bijpassend materiaal inzetten. Dat maakt leren makkelijker en daardoor vaak weer leuker!

Kinderen met de diagnose ADHD of ADD hebben vaak beweging nodig om te leren. Dit is een kwaliteit die we gebruiken om andere talenten te ontwikkelen. Wil je die kwaliteit inzetten in de les of tijdens het maken van huiswerk. Zoek dan materiaal uit waarmee kinderen toch kunnen bewegen tijdens het stilzitten, zoals een zoobookoo.

Kinderen met de diagnose dyslectie kunnen in sommige gevallen de leesproblemen verminderen met een eenvoudig hulpmiddel als de gekleurde leesliniaal. Lezen in kleur en ook het schrijven op licht gekleurd papier is een effectieve manier!

Vind hier ook handige educatieve hulpmiddelen voor rekenen, taal, schrijven en coachen

Wil je weten hoe je de leerhulpmiddelen inzet? Wij helpen je graag bij je keuze. Bel ons vrijblijvend op 06-28510050

Lees meer
worm