Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Begeleiden van kinderen
Zoek je als begeleider een boek over gelijkwaardig communiceren met kinderen? Je vindt hier boeken over geweldloze communicatie, spiegelogie en het deugdenproject.

Maar ook diverse coaching kaartensets voor ontspanning, zelfwaardering, begrip en je prettig leren voelen, die kinderen helpen met sociaal emotionele vaardigheden.

Onderstaande 'filosofieën' vormen de basis van onze visie op duurzaam opgroeien.

Geweldloze communicatie
Zonder dat wij het merken, gebruiken we geweld in onze dagelijkse gesprekken. Geweldloze communicatie  laat ons zien hoe het ook anders kan met 4 elementen: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Gebruik geweldloze communicatie thuis, op school of in de BSO. Lees de boeken of speel een spel en leer verbindend communiceren met respect voor jezelf en de ander!
Vooral Levenverrijkend onderwijs en Opgroeien in vertrouwen openen onze ogen!

Spiegelogie: creëer je eigen werkelijkheid
Alles om je heen is een spiegel van hoe jij denkt. Jij stuurt zelf je leven.
Een mooie filosofie die inzicht kan geven in jouw handelen en dat van de kinderen om je heen! Ontdek Spiegelogie met het leven als een sprookje of het handboek spiegelogie.

Het deugdenproject: breng het beste in je kind naar boven
Zie een leermoment als een kans om het beste in je kind naar boven te brengen of om een deugd te erkennen en te versterken. Zo spreekje de aangeboren goede karaktereigenschappen van het kind aan. Lees het grote deugdenboek voor ouders of het deugdenboek voor het onderwijs.

Omdenken. Hoe kun je anders kijken naar gebeurtenissen in het samen opgroeien met kinderen. Omdenken biedt handvatten om jezelf even niet zo serieus te nemen en uit je dagelijkse overtuigingen te stappen!

Lees meer
worm