Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Samen groeien is samen leren van elkaar en samen leven met elkaar. Ik werk graag aan een wereld vol harmonie en verbinding. Een wereld waar je de kans krijgt om je eigen ontwikkeling vorm te geven op je eigen speciale en unieke wijze. De kans om je eigen Plek te vinden!

Vanuit de ervaring die ik opdeed tijdens het samen opgroeien met mijn 3 kinderen (1992-1998-2004) voelde ik de behoefte om mijn 'visie op opgroeien met kinderen' verder te ontwikkelen. Ik liet het bedrijfsleven achter mij, ging terug naar school en startte een praktijk in het begeleiden van ouders bij het samen opgroeien.

Ik ontdekte dat er nog nauwelijks zinvol speelgoed en ondersteunende materialen waren voor kinderen, die echt bijdragen aan hun ontwikkeling en het samen opgroeien. Dat bracht mij op het idee om via de webwinkel op één Plek de bijzondere materialen die ik vond, aan te bieden zodat kinderen zelf kunnen kiezen wat ze echt leuk vinden en wat aansluit bij hun talent. Ook ouders kunnen zo ideeën opdoen voor speelgoed dat waarde(n)vol bijdraagt aan de ontwikkeling van hun kinderen.

De behoefte aan duurzaam speelgoed en ontwikkelingsmateriaal is er, want kinderen willen spelen, ontdekken, leren en groeien. En aan die behoefte wil ik met OpzijnPlek graag bijdragen.Je kunt hier het interview lezen met mijn dochter Kiki t.b.v. het boek Groen maakt Gelukkig, uitgegeven t.b.v. de Floriade 
Kiki ligt op mos
 

 

Bewaren

Bewaren

worm