Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Je wilt een kinderverjaardag vieren? Of heb je een bedrijfsdag en zijn er ook kinderen? Wil je kinderen op een leuke manier vermaken tijdens je trouwerij, op een burendag of familiereünie?

Wij verkopen leuke materialen en benodigdheden die jouw feest kunnen opluisteren maar ook materialen waarmee je op een eenvoudige en vrij goedkope manier een kinderpartijtje kunt organiseren. En is jouw feestdag een regenachtige dag? Lees onze blog, want er zijn genoeg alternatieven.

Wil je een klein cadeautje geven als kindertraktatie? Tussen € 2,00 en € 5,00 hebben we feestelijke cadeautjes met speelwaarde.

Regel eenvoudig en binnen een handomdraai een feest met grote zeepbellen of organiseer bouwen met bamboe. Met Kleine Avonturen voor groepen, haal je een blik doldwaze ideeën in huis die je kunt doen met groepen kinderen thuis, tijdens een kinderfeestje, op school of op de BSO

Zelfs voor wat minder leuke gebeurtenissen als een herdenking of een begrafenis kun je bij ons materialen bestellen die de kinderen op een leuke manier bezig houden of zelfs even aan iets anders kunnen laten denken.

Lees meer
worm