Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

 

ROBHOC® multi functionele kindermeubelen en Akoestische panelen.

 

 

De ROBHOC® multi functionele kindermeubels bieden jou alle kans om van een leer-werkruimte een open ruimte te creëren, beweging te stimuleren en vrij spel te laten ontstaan!

ROBHOC® is een serie meegroei kindermeubelen en speelaanleidingen die je eindeloos met elkaar kunt combineren. In een handomdraai verander je een klaslokaal met tafels en stoeltjes in een open ruimte waar met de schoolmeubels gespeeld kan worden. De handige tafels kunnen onder elkaar schuiven, en de werkattributen zoals een timmer- of tekentafel of het passtuk voor een rolstoel kan eenvoudig worden afgehaakt. Slechts op één tafel kun je een heel klaslokaal kwijt. Maar je kunt ook multifunctioneel aan de slag met ROBHOC®. Maak van de speelmeubelen een gymtoestel, een speeltoestel of laat de kinderen zelf bouwen. Van knikkerbaan tot slack-line, van elastieken tot toneelpresentatie, van tent tot poppenkast. Alles kan met de ergonomische ROBHOC® kindermeubellijn.

De ROBHOC® is in zijn basisontwerp een groeiende, stapelbare kinderkruk geschikt voor intensief en professioneel gebruik en passend in elk schoolinterieur. Met functionele details en bijbehorende accessoires kunnen de krukken ook worden gebruikt als een veelzijdig spel- en bewegingsapparaat of kun je deze uitbouwen tot tafel of zelfs een statafel voor ouderbijeenkomsten en tafeltjesavonden. Zo bied je een veelzijdige leeromgeving voor peuters, kleuters en basisschoolleerlingen. Met hun speciale ontwerp, de wijze van bevestigen en de accessoires kun je variabel trappen, torens of gymtoestellen bouwen. Het schoolmeubilair stelt kinderen in staat om onafhankelijk fantasierijke combinaties te construeren en samen te stellen, en zo enerzijds diverse en uitdagende bewegingsaanleidingen te creëren, anderzijds stimuleren ze ook vele fantasierijke spellen. Bewegingsuitdagingen en spelopties zijn niet vooraf bepaald, maar kunnen door de kinderen zelf worden bedacht en gevarieerd. Deze meegroei kindermeubellijn is onderwijsmeubilair voor o.a. scholen en kinderopvang, voor bibliotheken, crèches en peuterspeelzalen, ziekenhuizen, revalidatie en gastouders, is een veelzijdige ruimtebesparende oplossing die de vroege educatie van het kind stimuleert en uitnodigt tot onderzoekend leren en motorisch vaardig worden!

Ook de Robhoc® Acoustische elementen bieden oplossingen voor geluidsabsorptie waarmee 90% van het geluid wordt opgenomen. Het bekende ping-pong effect wordt zo direct opgelost. Daardoor ontstaat een aangename werkruimte voor leerkrachten, begeleiders en kinderen tijdens activiteiten en beweging in de klas. Als richtlijn om de akoestiek te verbeteren adviseren wij om een hoeveelheid geluidsisolatie-elementen aan te brengen op wanden en plafonds overeenkomend met 1/3 van het vloeroppervlak van de betreffende ruimte in m2.
Voorbeeld: ruimte van L x B 10 x 7,5 meter = vloeroppervlak 75m2 x 1/3 = 25m2 aan Acoustische panelen verdelen over wanden en plafond.
Natuurlijk kan men ook afzonderlijke werkhoeken in een lokaal voorzien van deze elementen.

Kijk vooral naar de filmpjes en foto's of kijk voor meer inspiratie op www.robhoc.de
Voor meer informatie over deze producten in Nederland of België bel vrijblijvend met Bram Zaalberg op 0031 (0)6 43236111 of stuur een mail naar [email protected]

Het onderwijsmeubilair is perfect voor schoolteams die bewegen en leren willen samenvoegen in een klas en leerkrachten die een beperkte ruimte tot hun beschikking hebben in de klas. Voor Kinderopvang is het uitstekend speelmeubilair, tevens toepasbaar voor allerlei activiteiten. We helpen je graag met ons inrichtingsadvies en tevens met geluiddempende materialen, zodat de rust terugkeert in jouw werkomgeving en in de leeromgeving van het kind.

Hieronder kun je de documenten downloaden: 

Lees meer
worm