Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

ROBHOC® multi functionele kindermeubelserie biedt jou alle kans om van een leer-werkruimte een open ruimte te creëren, beweging te stimuleren en vrij spel te laten ontstaan!

ROBHOC® is een serie meegroei kindermeubelen en speelaanleidingen die je eindeloos met elkaar kunt combineren. In een handomdraai verander je een klaslokaal met tafels en stoeltjes in een open ruimte waar gespeeld kan worden. De handige tafels kunnen onder elkaar schuiven, en de werkattributen zoals een timmer- of tekentafel of het passtuk voor een rolstoel kan eenvoudig worden afgehaakt. Slechts op één tafel kun je een heel klaslokaal kwijt. Maar je kunt ook multifunctioneel aan de slag met ROBHOC®. Maak een gymtoestel, een speeltoestel of laat de kinderen zelf bouwen. Van knikkerbaan tot slack-line, van elastieken tot toneelpresentatie, van tent tot poppenkast. Alles kan met de ROBHOC® kindermeubellijn.

De ROBHOC® is in zijn basisontwerp een groeiende, stapelbare kinderkruk. Met functionele details en bijbehorende accessoires kunnen de krukken ook worden gebruikt als een veelzijdig spel- en bewegingsapparaat of kun je deze uitbouwen tot tafel. Zo bied je een veelzijdige leeromgeving voor peuters, kleuter en basisschoolleerlingen. Met hun speciale ontwerp, de wijze van bevestigen en de accessoires kun je variabel trappen, torens of gymtoestellen bouwen. Het schoolmeubilair stelt kinderen in staat om onafhankelijk fantasierijke combinaties te construeren en samen te stellen, en zo enerzijds diverse en uitdagende bewegingsaanleidingen te creëren, anderzijds stimuleren ze ook vele fantasierijke spellen. Bewegingsuitdagingen en spelopties zijn niet vooraf bepaald, maar kunnen door de kinderen zelf worden bedacht en gevarieerd. Deze meegroei kindermeubellijn voor o.a. scholen en kinderopvang, voor bibliotheken en ziekenhuizen, is een veelzijdige ruimtebesparende oplossing die de vroege educatie van het kind stimuleert en uitnodigt tot onderzoekend leren!

Kijk vooral naar de filmpjes en foto's of kijk voor meer inspiratie op www.robhoc.de
Voor meer informatie over deze producten in Nederland of België bel vrijblijvend met Bram Zaalberg op 0031 (0)6 43236111 of stuur een mail naar bram@immenz.nl

 

Hieronder vind je enkele downloads:

 

 

 

Lees meer
worm