Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

ROBHOC® multi functionele kindermeubelserie en Akoestische panelen.

De ROBHOC® multi functionele kindermeubelserie biedt jou alle kans om van een leer-werkruimte een open ruimte te creëren, beweging te stimuleren en vrij spel te laten ontstaan!

ROBHOC® is een serie meegroei kindermeubelen en speelaanleidingen die je eindeloos met elkaar kunt combineren. In een handomdraai verander je een klaslokaal met tafels en stoeltjes in een open ruimte waar gespeeld kan worden. De handige tafels kunnen onder elkaar schuiven, en de werkattributen zoals een timmer- of tekentafel of het passtuk voor een rolstoel kan eenvoudig worden afgehaakt. Slechts op één tafel kun je een heel klaslokaal kwijt. Maar je kunt ook multifunctioneel aan de slag met ROBHOC®. Maak een gymtoestel, een speeltoestel of laat de kinderen zelf bouwen. Van knikkerbaan tot slack-line, van elastieken tot toneelpresentatie, van tent tot poppenkast. Alles kan met de ROBHOC® kindermeubellijn.

De ROBHOC® is in zijn basisontwerp een groeiende, stapelbare kinderkruk. Met functionele details en bijbehorende accessoires kunnen de krukken ook worden gebruikt als een veelzijdig spel- en bewegingsapparaat of kun je deze uitbouwen tot tafel. Zo bied je een veelzijdige leeromgeving voor peuters, kleuter en basisschoolleerlingen. Met hun speciale ontwerp, de wijze van bevestigen en de accessoires kun je variabel trappen, torens of gymtoestellen bouwen. Het schoolmeubilair stelt kinderen in staat om onafhankelijk fantasierijke combinaties te construeren en samen te stellen, en zo enerzijds diverse en uitdagende bewegingsaanleidingen te creëren, anderzijds stimuleren ze ook vele fantasierijke spellen. Bewegingsuitdagingen en spelopties zijn niet vooraf bepaald, maar kunnen door de kinderen zelf worden bedacht en gevarieerd. Deze meegroei kindermeubellijn voor o.a. scholen en kinderopvang, voor bibliotheken en ziekenhuizen, is een veelzijdige ruimtebesparende oplossing die de vroege educatie van het kind stimuleert en uitnodigt tot onderzoekend leren!

Ook Robhoc® Acoustic elements biedt oplossingen voor geluidsabsorptie waardoor 90% van het geluid wordt opgenomen en niet meer over het bekende ping-pong effect gesproken kan worden. Een aangename werkruimte ontstaat voor zowel leerkrachten, begeleiders en kinderen juist ook als ze druk en handvaardig bezig zijn. Als richtlijn kunnen we aannemen dat 1/3 van het vloeroppervlak van de betreffende ruimte in m2 als geluidsisolatie-elementen worden aangebracht op wanden en/of plafonds.
Voorbeeld: Ruimte lokaal lengte 10 m en breedte 7,5 meter = vloeroppervlak 75m2 x 1/3 = dus 25m2 aan Acoustic-elementen verdelen over wanden en plafond.
Natuurlijk kan men ook afzonderlijk bv. werkhoeken in een lokaal voorzien van deze elementen.

Kijk vooral naar de filmpjes en foto's of kijk voor meer inspiratie op www.robhoc.de
Voor meer informatie over deze producten in Nederland of België bel vrijblijvend met Bram Zaalberg op 0031 (0)6 43236111 of stuur een mail naar bram@immenz.nl


Hieronder kan je de documenten downloaden: 

Lees meer
worm