Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Blockwallah is een Fins-Indisch familiebedrijf dat rechtstreeks met Indiase ambachtslieden op het platteland werkt om handgemaakte houten stempelblokken te produceren.

De teak houten stempel blokken of drukblokken kunnen worden gebruikt op textiel, papier, en ander bedrukbaar materiaal. Ze worden met de hand gesneden en bij Blockwallah gebeurt dat met duurzaam hout en op een eerlijke manier. De werknemers van Blockwallah verdienen een eerlijk loon, maar zijn tevens de beste ambachtslieden op dit gebied. Je kunt namelijk het verschil van tussen de in bulk vervaardigde of met zorg handgemaakte kwalitatieve stempels goed zien. Blockwallah maakt kwaliteit stempels. De Finse Laura ziet daar met haar Indiase man graag op toe. Ze woont deels met haar man en kinderen in India en deels is zij ook in Finland te vinden. Via de social media kanalen Instagram en Facebook kun je steeds weer mooie projecten zien van haar hand.

Wij vinden het heel erg fijn om deze prachtige stempels aan te kunnen bieden. Blokstempelen of drukken is een aparte techniek die veelal met verf gebeurt. Prachtige verf om te gebruiken is Natural Earth Paint. Passende verf en makkelijk te reinigen van de stempels als ook met een bepaald recept goed op stof te gebruiken.


Lees meer
worm