Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

VAH Spielzeugmanufaktur is als Duitse fabricant bekend van speelgoed dat past bij de middeleeuwen. Van zwaarden tot jonkvrouwen kleding, van bogen en kruisbogen tot ridderkledij. VAH hebben wij bij OpzijnPlek al vanaf 2009 in ons assortiment!
Goede degelijke Duitse kwaliteit en alles is handgemaakt. VAH werkt met medewerkers met een (motorische) beperking! Alle door OpzijnPlek verkochte producten van VAH zijn dus self-made producten en zijn natuurlijk gefabriceerd van FSC hout 'Made in Gemany '. 

VAH committeert zich aan het maken van kindveilig speelgoed volgens de Europese speelgoedrichtlijnen (norm) met toch de mogelijkheid om gevaar te leren kennen en inschatten en stoer, fantasierijk en nuttig buitenspel te stimuleren.

Om de kwaliteit te waarborgen, worden de goederen ter plaatse geproduceerd met lokale grondstoffen en gemaakt door zeer gemotiveerde medewerkers. Bij de selectie van alle materialen, wordt aandacht besteed aan een optimale comptabiliteit met gezondheid en milieunormen, als ook aan de hoogste normen van de technologie. Dominic Vah besteedt bijzondere aandacht aan bijvoorbeeld het gebruik van absoluut onschadelijk kleurstoffen conform DIN EN 71. 
 
Kwaliteit niet kwantiteit ! Dat is het motto in de industrie : de hoogste kwaliteit, handwerk en een liefde voor details!

Het verschil met de Bestsaller bogen zit hem voornamelijk in de kracht die de boog of kruisboog ten toon stelt. VAH bogen zijn gekeurd volgens de speelgoedrichtlijn, daarom iets minder krachtig dan de bogen van Bestsaller (veilige marge) maar wel iets duurder juist vanwege de daarbij komende dure keuringen die onderdeel zijn geweest in het kostprijsproces.
Lees meer
worm