Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Omdenken is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws. De grondlegger van omdenken is Berthold Gunster, schrijver van onder meer ‘Ja-maar wat als alles lukt’ en ‘Huh?! – de techniek van het omdenken’.

Bij OpzijnPlek waren we 10 jaar geleden de eerste winkel voor kinderspeelgoed en ontwikkelingsmateriaal met een lijn boeken die een rol spelen in onze visie en in wat we willen uitdragen. Dat is o.a. Geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg, Spiegelogie van Willem de Ridder, OMdenken en de levensfilosofie van Christiane Beerlandt.... en natuurlijk nog veel meer inspiratiebronnen. Je hoeft echter niet eindeloos honderden opvoedboeken te lezen om te begrijpen dat opvoeden gaat over leven in het NU, kijken en luisteren naar je kind en vertrouwen op zijn of haar keuzes en problemen laten bij wie ze horen (ook bij je kind)! Wij bieden je wat handvatten en het boek "Lastige kinderen, heb jij even geluk" is een eye-opener die we je graag met je delen.

Leren anders denken, dan de gebaande wegen en paden is een effectief en praktisch hulpmiddel in jouw weg naar een gelukkig leven met de mensen om je heen!

Lees meer
worm