Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wat La Siesta zegt: In 1991 begonnen onze ouders met het importeren van hangmatten uit Zuid-Amerika naar Duitsland. Het werd al snel duidelijk dat de hangmat ons leven positief beïnvloedt en verandert. Het wordt menselijker, meer open en een flink stuk comfortabeler. Dit positieve effect motiveert onze medewerkers tot op de dag van vandaag de hangmat als cultureel erfgoed voor onze klanten steeds beter te maken. Wij genieten het privilege met de beste hangmatproducenten ter wereld te mogen samenwerken. Onze leveranciers delen ons wereldbeeld, waarin bewustzijn voor mens en natuur centraal staat.

Een betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen; dat is onze visie. Als familiebedrijf en marktleider in de branche zetten wij deze overtuiging en positie om in een een positieve bijdrage. Wij zetten dringend stappen, overal waar we kunnen.

Als brancheleider dragen wij verantwoordelijkheid. Zowel tegenover hen die voor LA SIESTA bij de productielijn betrokken zijn, maar ook tegenover datgene wat de natuur ons geeft. Wij onderhouden langetermijnbetrekkingen met leveranciers, sterk gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Al het hout dat door LA SIESTA wordt gebruikt, voldoet aan de regels van het Forest Stewardship Council en is afkomstig uit ecologische en sociaal maatschappelijke bosbouw en houtbewerking.

Ons biologisch katoen uit Colombia wordt verantwoord geproduceerd en is voorzien van het GOTS-label.

Lees meer
worm