• Lorem ipsum

Krachtkits

Krachtkits
Artikelcode KM.SPE.01
€95,00€75,00
niet op voorraad
Het participatiespel voor meer flow en betrokkenheid thuis en op school. Kansmakers is het gereedschap voor een mooi leven. Lees meer
Krachtkits
Kansmakers - gespreksspel
Het participatiespel voor meer flow en betrokkenheid thuis en op school. Kansmakers is het gereedschap voor een mooi leven.
€95,00€75,00
Krachtkits

Katrien de Keyzer is de bedenker van Kansmakers vanuit haar werk als grafisch vormgever, illustrator en personal branding coach kwam dit idee

Omdat mijn avonturen als hooggevoelige mama van twee dochters met ook lange voelsprieten me de wil gaven om tools te ontdekken die hen en mij konden helpen om dicht bij onszelf op te groeien in deze steeds sneller draaiende wereld.

Omdat ik heel sterk het belang inzie en de nood voel van kinderen om gewoon zichzelf te kunnen zijn. Precies voor hen en hun ouders of opvoeders ontwikkelde ik laagdrempelige, praktische tools voor dagelijks gebruik.

Omdat ik als mama heb ervaren hoe er met mild ouderschap en verbindend communiceren met mijn kinderen heel veel rust en flow in ons gezin kwam en dat onze kinderen opgroeiden tot heel gevoelige, krachtige tieners die stevig in het leven staan.

Omdat ik mijn eerdere ervaring met creatieve coachingworkshops voor kinderen (Zonneklasjes) in een vernieuwde vorm wou gieten, en ik mijn opleidingen in persoonlijke ontwikkeling en coaching op kindermaat wou brengen.

Omdat ik vanuit mijn expertise als missieonderneemster en personal branding coach in mijn communicatiebedrijf (www.dekleurenvandekeyzer.be) weet dat alles vertrekt vanuit een sterke en authentieke identiteit. Enkel zo trek je jouw ideale klanten aan en kan je werken op een manier die echt bij je past. Ook privé is het minstens zo belangrijk om vanuit authenticiteit te kiezen voor de juiste mensen en omstandigheden in je leven. Je bewust zijn van wat goed bij je past begint best al zo vroeg mogelijk in de kindertijd.