Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Bij ons vind je avontuurlijk speelgoed maar ook veel speeltips en ideeën over spelend duurzaam opgroeien met je kind? Ontvang onze nieuwsbrief met elke maand weer een leuke lezersactie!

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Human Matters verbindend communiceren

Geen producten gevonden...
Human Matters verbindend communiceren

Human Matters is een Belgische organisatie en gaat ervan uit dat elke gezonde mens in staat is verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen welbevinden. De creatieve energie die in elke mens aanwezig is, is op zijn grootst door zorg te dragen voor de eigen behoeften met zorg voor de relatie en ‘het leven'. Door mensen verbindend te leren communiceren willen we hen inspireren om zorg te dragen voor hun eigen welbevinden zonder anderen uit het oog te verliezen.
Marshall Rosenberg stelde dat wanneer 10% van de mensen verbindend communiceren, er vrede is in onze wereld. Daar willen wij als organisatie graag ons steentje toe bijdragen.

De medewerkers bij Human Matters vertalen deze waarden in hun benadering. Human Matters engageert zich ook in sociale projecten waarbij respect voor mens en natuur centraal staan.