Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Onder het motto : Peace on earth, our earth in one piece, dat vrij vertaald "vrede op onze aarde, onze aarde als geheel" betekent, is deze wereldbol als knuffel (hugg) gemaakt.

Zo hoopt PeaceToys, die de Hugg a planet heeft bedacht, dat kinderen en hun ouders en verzorgers de aarde gaan zien als iets dat we mogen verwelkomen en omarmen en er zo goed voor leren zorgen!

Hugg-A-Planet is een familiebedrijf da als sinds 1982 betaat en educatieve hulpmiddelen maakt die een bijdrage leveren aan de vrede op onze wereld. Speelgoed dat in elk huis thuishoort!
Hugg-A-Planet® was op TV, in films, op de zuid-pool en zelfs in de ruimte

Hugg a Planet (Peace Toys) legt zich toe op het veranderen van de wereld doormiddel van de Hugg a planet. De keuzes van kinderen kunnen een positief effect op het milieu en de samenleving van morgen hebben.

Bij Hugg-A-Planet concentreren zij zich op die verandering in de speelgoedindustrie. Zij werken samen met een aantal fabrikanten om op sociaal verantwoordelijke wijze goed speelgoed te produceren en concepten die positieve, gezonde en langdurige speelwaarde hebben.

Lees meer
worm