• Lorem ipsum

Helga Kreft

Helga Kreft
Artikelcode 10013
€39,95€25,00
op voorraad
Pijl en boog Savanne is een grote boog, ook wel 'Jeugdboog' genoemd inclusief twee (2) pijlen met een stompe metalen punt! Lees meer
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.
Helga Kreft
Kinderhandboog Savanne
Pijl en boog Savanne is een grote boog, ook wel 'Jeugdboog' genoemd inclusief twee (2) pijlen met een stompe metalen punt!
€39,95€25,00
Helga Kreft

Helga Kreft levert hoge kwaliteit houten kinderspeelgoed. De materialen die gebruikt worden zijn veelal natuurlijk, ecologisch duurzaam en het hout komt uit lokale bossen. De topkwaliteit gaat een leven lang mee en wordt veelal in Duitsland gemaakt met veel aandacht voor detail

Helga Kreft ontwikkelt pedagogisch zinvol speelgoed. De producten worden vaak voorzien van test- en kwaliteitsnormen, juist met betrekking tot de veiligheid van de gebruikte grondstoffen en de geschiktheid voor kinderen.

Van het merk Helga Kreft verkopen wij de pijl en bogen. Een hoogwaardige boog van hout, geschikt als kinderspeelgoed. Alhoewel de kracht achter de bogen (afhankelijke van formaat) verschilt, blijft het een schietwerktuig dat onder ouderlijk toezicht gebruikt dient te worden.

Hout is stevig maar in deze vorm ook kwetsbaar. Het overdreven doortrekken van de boog, of het opzettelijk misbruiken door gebruik als o.a. stok, wandelstok, hengel of graafwerktuig, kan de boog aanzienlijk beschadigen.