Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Vertelspellen of spellen waarin je aan elkaar verhalen vertelt, echt gebeurt of verzonnen, is een unieke gelegendheid om elkaar spelenderwijs beter te leren kennen. Maar ook om te ontdekken waar iemand goed in is en wat zijn of haar talent is.

Het brengt communicatie op gang en zeker bij kinderen die het moeilijk vinden om te praten en te vertellen, wordt er een beroep gedaan op hun creativiteit, hun fantasie en hun herinneringen om mee te doen aan het vertellen van een verhaal.

Daarom zijn deze spellen ook zo goed om te gebruiken in therapie en coaching, om elkaar beter te leren kennen enzovoort. Maar sowieso zijn ze gewoon superleuk en cool om thuis met elkaar te spelen. Met je vriendjes en vriendinnetjes, je opa, je oma, of met de buren, je oom of tante.

Filosoferen is ook vertellen hoe je over iets denkt, je mening of je gedachten met een ander delen en samen tot oplossingen of ideeën komen.

Neem een kijkje tussen onze spellen, zoals Praatprikkels, Life game of 360 Stories  en zoek een  mooi spel uit om thuis met elkaar te spelen.
Lees meer
worm