Facebook Twitter Pinterest LinkedIn
vlieger
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Kun jij geluid maken met een appel of een banaan? Ja, dat kan! Van Rattlesnake Corvus hebben we een aantal grappige ouderwetse muziekinstrumenten, zoals het nachtegaalfluitje, de triangel en de shakers in de vorm van een appel of een banaan. Maar ook de muziek shakers en rammelaars van Voggenreiter zijn een lust voor het oor. De prachtige geluiden zorgen ervoor dat elk kind muziek wil maken.

Van Voggenreiter hebben we zelfs muziekinstrumenten voor de allerkleinsten. Prachtig geluid, veilig, natuurlijk en gemaakt in Duitsland.

Weet je dat veel kinderen liefde voor muziek ontwikkelen als ze vroeg kennis maken met diverse geluiden, muziek, en spel met muziek. Als je kind tegen jou zegt dat het muziek wil leren maken, bijvoorbeeld drummen, gitaar of piano spelen, dan kun je met onze muziekinstrumenten de muziekontwikkeling van je kind stimuleren. Zo stimuleer je hun duurzame ontwikkeling.

Wist jij dat muziek mensen gelukkiger maakt? Daarom zijn er nu zulke mooie initiatieven als 'meer muziek in de klas' en 'Kinderen maken muziek' van het Oranjefonds

 

Lees meer
worm