Het is alweer bijna 30 jaar geleden dat oprichters Dorothee en Alexander Grisar een stukje levensvreugde van Latijns-Amerika naar Duitsland brachten met de verkoop van hangmatten. Inmiddels maakt LA SIESTA jong en oud overal ter wereld gelukkig met zelf ontworpen hangmatten en hangstoelen.

Het gepatenteerde ophangsysteem SafeTurn, voor meer veiligheid. Met SafeTurn draai je je om je eigen as, zonder dat daarbij het ophangkoord verdraait. Dit systeem wordt standard meegeleverd met alle kinderhangmatten en hangnesten. Samen met waarden als fairtrade en biokatoen is La Siesta in onze ogen een verantwoorde keuze voor woon- leef- en speelplezier!
 
Met de babyhangmat Yayita kunnen nu ook baby’s genieten van optimaal comfort. Vanuit twee verschillende lighoudingen hebben de allerkleinsten alle mogelijkheid te ontdekken of juist heerlijk een slaapje te doen. Het product heeft zijn waarde bewezen, en zowel ouders als fysiotherapeuten zijn er dol op.

De Joki is een druppelvormige hanggrot of hangnest en is dankzij het vrolijke ontwerp en de bonte kleurvarianten niet alleen een waar pronkstuk in elke kinderkamer, maar het biedt ook een perfect plekje voor lezen of spelen. Bovendien helpt het bij de ontwikkeling van het kind. Hangmatten zijn een verantwoorde keuze voor de motorische ontwikkeling van kinderen.